Η ενιαία στρατηγική που θα χρησιμοποιηθεί για το πρόγραμμα κατάρτισης προσκόλλησης | ดูหนังโป๊ออนไลน์ AV JAV หนังโป๊ญี่ปุ่น XXX JAPAN HD PORN
Menu

Η ενιαία στρατηγική που θα χρησιμοποιηθεί για το πρόγραμμα κατάρτισης προσκόλλησης

Η ενιαία στρατηγική που θα χρησιμοποιηθεί για το πρόγραμμα κατάρτισης προσκόλλησης

Το συμβατικό όνομα της μη συμμόρφωσης είναι παραπλανητική και μπορεί να είναι ακόμη και σημάδι της ασθένειας. R0;Η συμμόρφωση με τη λέξη δείχνει ότι ο πελάτης πρέπει να κάνει ό, τι διατάζει ο γιατρός”, δηλώνει τα κράτη Β. Mengel, MD, ο οποίος κατευθύνει το πρόγραμμα οικογενειακής ιατρικής στο Beverly Healthcare Facility στο Beverly, Mass. “Ωστόσο, μια αυταρχική προσέγγιση δεν έχει ως αποτέλεσμα τα καλύτερα αποτελέσματα υγείας.

Οι έρευνες δείχνουν ότι οι ασθενείς είναι πιο πιθανό να πάρουν τα χάπια τους, να απολύσουν την ξινή κρέμα και να εμφανίζονται για διαβουλεύσεις όταν επιτρέπεται να βοηθήσουν στη διαμόρφωση των στρατηγικών θεραπείας τους. Τέτοια αποτελέσματα ονομάζονται προσκόλληση ασθενών στις μέρες μας, ένας όρος που απομακρύνεται από την εικόνα των γιατρών ως αστυνομικός με λευκή επικάλυψη.

R0;Ένας λόγος για τον οποίο η ειδικότητά μας ξεπήδησε ήταν να προσφέρουμε ένα αντίδοτο για την υπερσύγχρονη εξειδικευμένη φροντίδα που δεν σέβεται τις αξίες και τα θέματα των ασθενών”, δηλώνει ο Mengel. Η φροντίδα με επίκεντρο τον ασθενή εμφανίστηκε ως πλήρες ιατρικό μοντέλο στη δεκαετία του 1970, χάρη σε μεγάλο βήμα προς τον οικογενειακό γιατρό στο Πανεπιστήμιο του Δυτικού Οντάριο στον Καναδά, με επικεφαλής τον Ian R.

Σήμερα, ο Mengel είναι απλώς ανάμεσα σε πολλά οικογενειακά γιατρό που συνεχίζει αυτή την κληρονομιά. Είναι συνιδρυτής και μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου της Commonities Solutions, μια μη κερδοσκοπική ομάδα που διδάσκει στους επαγγελματίες υγείας πώς να μιλούν με (όχι) πελάτες. Η προσκόλληση μπορεί να προωθηθεί με τη χρήση γρήγορα ανακάλυψε ικανότητες επικοινωνίας που γίνονται μέρος της φαρμακευτικής αγωγής με επίκεντρο τον ασθενή.

Πώς να βελτιώσετε την προσκόλληση των ασθενών? για χαζούς

Οι γιατροί τείνουν να φοβούνται ότι η χρήση αυτών των τεχνικών θα επεκτείνει τον τυπικό έλεγχο στο χώρο εργασίας (ένας κατανοητός φόβος στην παραγωγικότητα-εμμονή με την εποχή χειρισμού), ωστόσο οι υποστηρικτές της νέας μεθόδου δηλώνουν ότι αυτό δεν θα συμβεί. Η Progressive Handled Care Business προσλαμβάνει επαγγελματίες όπως ο Mengel για να προπονηθεί άλλους επαγγελματίες του ιατρικού τομέα στις νέες τεχνικές.

Οι αριθμοί Crunchers μπορούν να βρουν πολλά για να τραγουδήσουν στα στατιστικά στοιχεία για την μη προσκόλληση του πελάτη. Είναι μεγάλα. R0;Από και μεγάλο, η ερευνητική μελέτη δείχνει ότι τουλάχιστον οι μισοί πελάτες που έχουν προσφερθεί συνταγή δεν έχουν το πλήρες πλεονέκτημα του φαρμάκου λόγω του γεγονότος ότι δεν παίρνει το φάρμακο καθόλου, δεν παίρνει τη σωστή δοσολογία ή σταματώντας πρόωρα, “δηλώνει η Debra L.

Τα στοιχεία για συγκεκριμένες χρόνιες ασθένειες είναι απλά τόσο τρομακτικά, σύμφωνα με τους επιστήμονες. Μεταξύ 40 τοις εκατό και το ήμισυ των διαβητικών πελατών δεν συμμορφώνονται με τις ρουτίνες φαρμάκων τους. Ο παρόμοιος αριθμός για τους υπερτασικούς πελάτες είναι 40 τοις εκατό. Σοκαρισμένος? Μπορεί να έχετε μεγάλη εταιρεία. “Οι γιατροί τείνουν να υποτιμούν τον αριθμό των πελατών που δεν είναι πιστοποιημένοι”, δηλώνει η Sherrie H.

Ο Kaplan είναι συν-διευθυντής του Ινστιτούτου Έρευνας για τα αποτελέσματα της κύριας φροντίδας στη Βοστών. Αλλά οι γιατροί πρέπει να αντιμετωπίσουν τις συνέπειες του θέματος, ανεξάρτητα από το αν αξιολογούν σωστά το βάθος του. Μία μελέτη προσέγγισε ότι περίπου το 6 % των εισαγωγών εγκαταστάσεων υγειονομικής περίθαλψης σχεδόν 2 εκατομμύρια ετησίως θα μπορούσε να ανιχνευθεί σε μη προσκόλληση.

Για το τι είναι η προσκόλληση φαρμάκων? Συμβουλές για προώθηση …

Μια έρευνα που ανατέθηκε από την Upjohn Co., Για παράδειγμα, κατάλαβε ότι το 20 % των ερωτηθέντων δεν κατάφερε να έχει πραγματικά μια συνταγή γεμάτη καθ ‘όλη τη διάρκεια των προηγούμενων 12 μηνών. Από αυτά τα άτομα, το 51 % δήλωσε ότι δεν πίστευαν ότι χρειάζονται το φάρμακο. Άλλο 21. Το 7 % δήλωσε ότι απλά δεν ήθελαν να το πάρουν.

Το είκοσι ένα τοις εκατό των συμμετεχόντων πίστευε ότι το φάρμακο δεν θα λειτουργούσε. Αρνητικές επιπτώσεις https://andrikofarmakeio.com/stugeron-αγορά/ ανήσυχοι 22 %. Η ανησυχία του κόστους που αναπτύχθηκε μόνο για 10. Το 5 % και το 14 % των ασθενών στις έρευνες UPJohn και AARP, αντίστοιχα. Αυτό συνιστά ότι η μη προσκόλληση προκύπτει λιγότερο από τις ανησυχίες του Pocketbook παρά από τις πεποιθήσεις και τις νοοτροπίες των πελατών.

Categories:   Uncategorized